Werving en Selectie

Bent u op zoek bent naar een vaste medewerker die u zelf in dienst wilt nemen?

 

Wij helpen u graag met de werving en selectie van uw medewerkers. Aan de hand van een functieprofiel dat we samen met u opstellen, wordt de werving door ons gestart.

 

Wij doen voor u een voorselectie zodat alleen geschikte eindkandidaten aan u voorgesteld worden. Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken.

 

Zit de kandidaat waar u naar op zoek bent er tussen? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u aan ons een fee voor de geleverde dienst. Zit hij/zij er niet tussen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Voordelen van werving en selectie

  • Bemiddeling voor vaste banen

  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen

  • U bespaart tijd en kosten

  • U maakt gebruik van professionele recruiters

  • Expertise in verschillende branches

  • No Cure No Pay

 

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten.

 

U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

Langere proeftijd mogelijk

Wilt u een medewerker eerst goed te leren kennen voordat u hem of haar een contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij u detacheren voordat u een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.

one.png